Waze integruje do navigace Spotify. Můžete poslouchat během navigování

Waze Beta Spotify
Standard

Pokud jste fanoušky komunitní navigace Waze a zároveň při cestách posloucháte raději místo rádia Spotify, zbystřete. Poslední verze navigace totiž přináší integraci Spotify, na dvě kliknutí tam můžete poslouchat, změnit skladbu apod.

Nejnovější verze dostupná v Google Play je v.4.20.0.901, nicméně ne každý tuto funkci má zpřístupněnou. Zatím se jedná o 20 % uživatelů a dále pak beta testeři. Jestli jste vy mezi těmi šťastlivci si, a máte v telefonu nainstalovanou aplikaci Spotify i Waze, můžete zjistit v nastavení, kde najdete ve spodní části Spotify a v něm přepínač zapnuto/vypnuto. Pokud ji zapnete, aplikace se vás zeptá na potvrzení propojení a v pravém horním rohu se objeví kulaté tlačítko Spotify.

Waze Beta Spotify Waze Beta Spotify

Po jeho stisknutí se vysune ovládací panel, kde si můžete vybrat některý z navrhovaných playlistů atd. Poté se ihned spustí a v aplikaci Waze vám zůstane ovladač. Nastavení zde zatím moc není, a pak už můžete jen přejít do plnohodnotné aplikace Spotify, která se spustí na pozadí.

Waze Beta Spotify Waze Beta Spotify

I ze Spotify se rychle dostanete zpět do Waze, pouhým kliknutím na vrchní modrý pruh. Ovladač přehrávač lze schovat a na jeho místě zůstane jen kulaté tlačítko Spotify. Vše běží na pozadí a do aplikace Waze se dostal v podstatě jen takový lepší ovladač pro přehrávání hudby 🙂

Waze Beta Spotify Waze Beta Spotify

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *