Hitman GO: Agent 47 i na telefonu či tabletu

Hitman GO Úvodní animace
Standard

Série Hitman, jejíž hlavní postavou je nájemný zabiják s označením 47, se poprvé objevila na počítačích. V posledních dvou měsících ale studio SQUARE ENIX přivedlo Hitmana i na mobilní zařízení, konkrétně platformu Android a iOS. Zde ji najdete pod názvem Hitman GO a jedná se o parádní deskovou hru od původních tvůrců.

Hitman GO Úvodní obrazovkaHra stojí okolo 100 Kč, což může být pro někoho hodně. Záležet ale bude na tom, jestli další balíčky misí budou již v této ceně, nebo si za ně vývojáři nechají zaplatit, jak je dnes běžné. Po případném nákupu se vám stáhne přibližně 200 MB dat, což není hodně vzhledem k tomu, jak krásně hra vypadá.

Hitman GO BonusyHitman GO má integrovaný systém ocenění, na platformě Android tedy Google Play Games. Zde můžete sledovat postup v odemykání různých odznaků, které jsou například za zabití dvou postaviček najednou.

Hitman GO Mise z Blood Money

Pro odemčení dalších misí je třeba získat potřebné body. Ty dostanete za splnění daných úkolů v každé misi. V základu se zde nachází i jedna na motivi dílu Hitman: Blood Money.

Hitman GO Rychlé odemčení mise

Pokud se vám však nedaří tolik bodů získat, můžete si misi rovnou odemknout. To je samozřejmě zpoplatněné a za jedno odemčení mise si nechají zaplatit okolo 24 korun.

Hitman GO Cena za rychlé odemčení mise

Hra se tváří jako desková a dala by se přirovna k Dámě. Na hrací desce máte cestičky, kde se můžete pohybovat. Vy i vaši nepřátelé jste figurky. Nepřátel je několik druhů. Někteří jen stojí na místě, jiní se posunují. Vše se hraje na kroky. Pokud se pohnete vy, někdo jiný také může vykonat nějakou činnost.

Hitman GO Mapa postupu v misi

Každá mise je rozdělena do jednotlivých kol. Přehled vidíte na obrázku výše. Po vstupu do hry se načte pouze část mapy a vy musíte tímto kolem projít, abyste se dostali dál.

Hitman GO Úkoly

Pro získávání bodů musíte plnit úkoly, které se v každém kole mění. Vždy ale dostanete jeden za dokončení mise.

Hitman GO Úvodní animace

Hra má moc pěknou grafiku a také hudbu. Nápad a zpracování hry je velmi originální a hraní je zábavné. Nejedná se však o lehkou hru a musíte přemýšlet o každém kroku.

Hitman GO Hrací deskaPokud náhodou nevíte, jak misi dohrát, můžete využít nápovědy v pravé dolním rohu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *